Dag 5

I dag ble det en rolig dag. Natta hadde vi tilbragt i hengekøyer ved fyret sør på Sandøya. Må bare si at det er deilig å sove på denne måten og i tillegg er det kjapt å pakke sammen. Regner med at det blir noen netter i disse.

En Lanullva kledd Trond i Amok hengekøye

Fant oss en fin plass å henge å dingle
Perspektiv fra køya

Fra Sandøya er det relativt kort inn til Tromøya. Vi tok raskeste vei inn til Arendal gjennom sundet. På vei inn ble vi møtt av min bror Leiv. En aktiv og habil padler og den som introduserte meg for kajakk i ung alder, og rekning langs kysten noe senere. Han har etappevis padler kysten fra Svenskegrensa til Trondheim og vet hva vi har i vente.

Bruttern i kjent positur

Turen gikk så videre til Enghaven like utenfor Arendal. Her har vi sommerhus og min mor var på plass for å servere og varte opp. Utstyr har blitt vasket og ulløyet har fått en omgang med Milo. Etter ei natt i laken tenker jeg vi er klare for en ny dag i morgen.

Modern med to rustne menn. Det er han til høyre på bildet hun har klekka
Mitt barndoms paradis….fint fortsatt forresten.

I morgen er planen å komme seg ned til Lillesand. Vi må bunkre litt mat og butikkene åpner igjen neste dag.

GPS’en stoppa på 189,9 km i dag. Ble altså ikke mer enn 18 km.

Et par videoer som viser litt fra padlingen i dag. PS! Gpro 7 har stemmestyring. Merkelig nok funker det best på Indisk engelsk, og ja det er faktisk en innstilling man kan velge.

2 kommentarer om “Dag 5

  1. Ser riktig trivelig ut den der turen. Mer som en ferie. Hvor strevsomt kan det være når mamma vasker ulltrusene og lager mat. Hils 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s