Dag 7

Natta tilbragte vi igjen i hengekøyer. Leir ble pakket og la over til Lillesand for bunkring. Med båten full av mat og øl la vi så turen nedover gjennom Blindleia. Med god dytt i ryggen gikk det fort sørover.

Går greit å våkne slik

Da vi kom ut av blindleia ble det fort mere sjø. Nord-øst går langsmed land og lager normalt ikke så mye bølger, men der hvor landet går litt ut graver sjøen seg opp. Det fikk vi merke inn mot Ulvøysund og etter Kvåsefjorden. Litt rustne på grov sjø begge to.

Har slitt med ei vond skulder i dag. Tror faktisk det har med at jeg har testet litt lav åreføring i det siste. Det tror jeg ikke mine skuldre er glad i. Håper det gir seg i morgen.

Da tiden var kommet for å slå leir hadde vi kommet til Ny-Helleseund. En utrolig fin perle. Trond fant et postskur med potensiale til å romme to soveposer. Han tok en tur opp i gata for å forhøre seg om vi kunne legge oss til der. En smilende Trond vendte tilbake med beskjed om at vi var invitert inn og fikk sove inne.

Hjemme hos Inger og Øyvind ble det servert både Genever, øl og fenalår fra øya. Genever er en tradisjon her ute da mangde av losene her hadde omgang med nederlendere. Utrolig hyggelig å bli invitert inn og veldig artig å høre historier fra denne unike plassen.

Inger og Øyvind

Nå ligger jeg og Trond anføttes i ei god dobbeltseng. God natt!

GPS’en stoppa på 278,5 km som skulle gi en etappe på 48,5 km i dag.

2 kommentarer om “Dag 7

  1. Jeg antar du mener 277,5 km, ellers har dere padlet bare 7,5 km på dag 7. 😉God tur videre, sprekinger. Det virker som om dere fra nå av kommer inn i røffere farvann. Tvi tvi.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s