Om oss

Tre rustne menn har mye padleerfaring (til sammen nesten 120 år), og enda mer livserfaring. Som fellestrekk kan det nevnes at vi alle har bakgrunn fra Trondhjems Kajakklubb (TKK…og ja det skives faktisk Trondhjems), alle har passert middagshøyden, alle har høyt hårfeste, alle har påviste skader i skuldre, alle har havarerte ekteskap bak seg, alle er glade i møter med nye mennesker og alle liker lystige lag!

Leif Edgard Tofte

Leif med sitt vanlige blide oppsyn

Født 12 mars 1942, altså under 2.verdenskrig! Det betyr at Leif vil rekke å fylle 77 år før turen starter.

Leif er nok en av de på verdensbasis som har tilbakelagt flest mil i kajakk. Dette skyldes både en hang til lange turer, samt tilnærmet daglig aktivitet i Trondheimsfjorden. Leif har etterhvert blitt et kjent syn for de som har utsikt til sjøen i Trøndelag.

Leif har også en fortid som konkurransepadler Sølvvinner NM i dobbel kajakk 1968 (altså samme år som Arne ble født) og 4 plass i single kajakk i Nordisk mesterskap kan Leif skilte med.

På langtur fronten så har Leif bla annet padlet hele Norges kyst i etapper. I 2006 padlet den da 64 år unge Leif like godt fra Drøbak til Spania. Ferden gikk nedover svenskekysten og videre gjennom Europa til middelhavet. Da han og kameraten kom til middelhavet fortsatte Leif videre på egenhånd helt til Altea i Spania. Turen var 3800 km lang

Tre har tre voksne barn Leif Henning (57), Christin (53) og Tommas (43) er for lengst flydd ut av redet. Bor på nedre Ila i Trondheim, selvfølgelig i gåavstand til kajakk-klubben.

Trond Eri

Trond i kjent positur

Trond er en nestor innen havpadling i Norge. Som NPF veileder har Trond formidlet kunnskap om sikker ferdsel i kajakk til havs og bidratt til at mange ivrige padlere har fått økt sin kunnskap gjennom kurs hvor Trond har vært instruktør.

Trond har bred erfaring fra padling på lange turer og har blant annet padlet hele Norges kyst tidligere, da i etapper (sammen med bla Leif)

Arne Budal

Arne i et betenksomt øyeblikk (ett av få sådanne)

Født 11 september 1968, og er i denne gruppen å regne som rene kalven. Har da likevel rukket å fylle 50 år han også.

Arne kan ikke skilte med lange ekspedisjoner og har kun noen lengre strekk i Sør og vest Norge på samvittigheten.

Arne jobber til daglig som prosjektleder i Kværner i Trondheim. Retter med dette en takk til en forståelsesfull arbeidsgiver som tillater at en ansatt tar permisjon for et tre måneders opphold i ladestasjonen (Norsk natur og sjøluft).

På hjemmefronten deler Arne hus med sin kjære Torill og bikkja Flisa. Torill er samboer (og i fars fravær hundepasser) og Flisa er en turbo-blanding av pointer og irsk setter. Arne har to voksne barn fra tidligere ekteskap, Synne (23) og Fabian (20). Begge har forlatt redet og står støt på egne ben. Fine folk ser de ut til å bli også!